Šport > Košarka
23 ogledov

Ostroge po drugem šoku na robu izpada

kawhi leonard san antonio EPA
Košarkarji Oklahoma City Thunder so v peti tekmi polfinala zahodne konference gosteh premagali San Antonio Spurs s 95:91 in povedli z izidom 3:2 v zmagah.

Oklahoma za napredovanje v konferenčni finale potrebuje samo še eno zmago, naslednja tekma pa bo na sporedu v noči na petek v Oklahoma Cityju.

russell westbrook oklahom | Avtor: EPA EPA
Na igrišču je spet blestel Russell Westbrook s 35 točkami in 11 skoki, do trojnega dvojčka pa mu je zmanjkala vsega ena podaja. Kevin Durant je dosegel 23 točk. Pri San Antoniu je bil s 26 koši strelsko najbolj učinkovit Kawhi Leonard.

San Antonio je tako izgubil drugo zaporedno tekmo na domačem parketu, zanimivo pa je, da je v celotnem rednem delu lige letos doma izgubil le enkrat (40-1).

V izredno zanimivi končnici je bil izid pri 88:88 še izenačen, 43 sekund pred koncem je Oklahoma vodila z vsega 92:91, po nekaj napakah na obeh straneh pa je tekmo s košem in zadetim prostim mestom šest sekund pred koncem odločil Westbrooke.

Več sledi...

Liga NBA, končnica, 2. krog:

Zahodna konferenca

Oklahoma City Thunders - San Antonio Spurs 95:91 /3:2/

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.