Šport > Košarka
22 ogledov

Otroke mu varuje zasebni detektiv

 Zaza Pačulia EPA
Košarkarju Golden State Warriors grozijo s smrtjo. Na udaru so celo njegovi otroci.

Center Golden State Warriors Zaza Pačulija bo verjetno še dolgo obžaloval nešportno potezo, ki jo je storil na prvi tekmi konferenčnega finala zahoda lige NBA in ki se je končala s poškodbo gležnja najboljšega igralca San Antonia Kawhija Leonarda. Kot je povedal ameriškem medijem, mu neznanci prek različnih medijev grozijo s smrtjo.

"Meni lahko grozijo, ne pa ženi ali otrokom," je dejal gruzijski center, ki je moral okrepiti varnost pred svojim domom in angažirati zasebnega detektiva za varnost otrok.

"Mislim, da ni le krivda 'Popa', vendar tisto, kar je rekel, ima zagotovo vpliv na ljudi. Ti si mislijo, če je Popovich to dejal, lahko vzamem pravico v svoje roke. Žal ne morem vplivati na inteligenco ljudi," je dejal Pačulija.

Gruzijski center je že en teden osrednji sovražnik pristašev San Antonia, saj je na prvi tekmi, sam sicer trdi, da nenamerno, povzročil poškodbo Leonarda in s tem popolnoma obrnil potek serije. Golden State vodi s 3:0 in je na pragu uvrstitve v finale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.