Šport > Košarka
315 ogledov

Padec, izpah komolca in zlom roke

NBA padec zlom zvin roka Andrew Bogut Milwaukee Bucks
1/2
Žurnal24 main
Andrew Bogut si je izpahnil komolec, zvil zapestje in zlomil desno roko. Poglejte v videu. Pozor: ni najlepše! Prvi center Bucksov tako daljši čas na tekmah ne bo igral. Je to priložnost za Primoža Brezca?

Poškodba prvega zvezdnika Milwaukee Bucksov, ki bodo letos zaigrali v končnici lige NBA, je mnogo resnejša, kot se je zdelo sprva. Andrew Bogut je na sobotni tekmi s Phoenix Suns sredi druge četrtine živalsko zabil in nato padel na tla ter si nerodno zvil roko. Zvijal se je od bolečin in takoj so ga odpeljali v bolnišnico. "Utrpel je izpah desnega komolca, zvin desnega zapestja in zlom desne roke," je v soboto zjutraj sporočil športni direktor Bucksow John Hammond. Boguta so sicer že odpustili iz bolnišnice. Za zdaj še ni jasno, kako dolgo bo odsoten z igrišč, a letos se skoraj zagotovo ne bo vrnil. Za Bucks je to velik udarec, še posebej, ker so  prvič po štirih letih spet v končnici (so na šestem mestu lestvice vzhodne konference). Na preostanku sobotne tekme ga je zamenjal veteran Kurt Thomas, Primož Brezec pa je dobil manj kot minuto igralnega časa. Skoraj zagotovo pa bo priljubljeni Breza na naslednjih tekmah moral igrati več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.