Šport > Košarka
25 ogledov

Parker bi lahko izpustil olimpijske igre

Tony Parker Žurnal24 main
Košarkar San Antonio Spursov Tony Parker je pod vprašaj postavil nastop na olimpijskih igrah v Londonu. Nekdanji mož razočarane gospodinje Eve Longorie ima še vedno težave z očesom, ki jih je staknil med zvezdniškim pretepom v nočnem klubu v New Yorku.

Pretep, ki je vključeval pevca Chrisa Browna in spremljevalce hip hop zvezdnika Draka, bi lahko enega največjih zvezdnikov lige NBA drago stal, saj si je resno poškodoval oko, kar bi lahko ogrozilo njegov nastop na olimpijskih igrah v Londonu.

Med pretepom si je Parker poškodoval roženico, zaradi česar je moral prestati celo operacijo očesa in se zato ni mogel udeležiti priprav francoske košarkarske reprezentance. ''Skoraj sem izgubil oko,'' je na svoji spletni strani zapisal Parker. Trenutno stanje mu prepoveduje daljše polete, zato obisk velikega jabolka načrtuje v prvih julijskih dneh. ''V New Yorku bom obiskal specialista v upanju, da bom dobil zeleno luč za nastop na olimpijadi. Pri Spursih so zelo zaskrbljeni,'' je povedal Parker. ''Zgodi se lahko marsikaj, morda ne bom nastopil v Londonu. Odločitve ne bom sprejel jaz. Zdaj je v rokah zdravnikov in San Antonia.''

Parker je še razkril, da se je v zadnjem času soočal s halucinacijami, medtem ko je moral zaradi strahu pred infekcijo v svoji hotelski sobi preživeti kar osem dni. Obenem si mora vsaki dve uri v oči vtreti pet različnih preparatov. "Strah me je postalo,'' je povedal Parker o svoji reakciji, ko so ga seznanili z dejstvom, da bo moral prestati operacijo. ''Oko je tako krhko. Nisem mogel verjeti. Takšno je pač življenje. Bil sem na napačnem mestu ob napačnem času,'' je dodal zvezdnik San Antonia. ''Nisem imel sreče, vendar sem jo v nesreči odnesel dobro. Lahko bi bilo še slabše. Moja kariera ni ogrožena. Samo počakati moram, da se poškodba zaceli,'' je dodal Parker, ki je proti nočnemu klubu v New Yorku že vložil tožbo v višini 20 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.