Šport > Košarka
20 ogledov

Partizan klonil še po drugem podaljšku

1/8
Žurnal24 main
Na tekmi za tretje mesto zaključnega turnirja Evrolige v Parizu je CSKA po podaljšku premagal Partizana z 90:88.

Partizan je že drugič zapored igral podaljšek − tokrat proti CSKA −, ki ga je s slalomom prek celotnega igrišča priboril Bo McCalebb. Beograjčani so se pogumno borili, 23 sekund pred koncem so imeli točko prednosti, nato pa je J. R. Holden dobri dve sekundi pred koncem podaljška zadel trojko. Met McCalebba za tri pa je bil malce predolg.

Za CSKA je slabih pet minut na igrišču prebil tudi Matjaž Smodiš, v tem času pa se ni vpisal med strelce.
Viktor Hrjapa je po srečanju dejal: "Bilo je težko, kot smo pričakovali. Tudi Partizan se je zelo izkazal. Zmago posvečamo navijačem, ki so pripotovali daleč, ter vsem, ki so verjeli v nas." Malo, a ne preveč poklapani McCalebb pa je povedal: "Zelo dobro smo se postavili po robu Rusom in jim ostali blizu. Imeli smo možnosti za zmago, a so nas pokopale manjše napake. Borili smo se na vso moč in to je največ, kar narediš na igrišču. Ponosni smo nase, zahvaljujemo pa se navijačem za njihovo izjemno podporo."

Zaključni turnir Evrolige, tekma za tretje mesto:

CSKA : Partizan 90:88*
Langdon 32, Hrjapa 17, 6 sk.; Roberts 16, Kecman in Marić po 15

* po podaljšku

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.