Šport > Košarka
17 ogledov

Pinkney: "Odigrali smo hudičevo dobro"

Pinkney je bil s 23 točkami najboljši strelec tekme. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Po izjemno dramatični tekmi med Olimpijo in Efesom, ki so jo dobili prvi (95:90), novinec v dresu ljubljanskega kluba Kevinn Pinkney ni skrival navdušenja nad stožiškim občinstvom.

Kaj lahko poveste o tekmi?
Vedeli smo, da bo tekma zelo agresivna in trda. Efes je izgubil zadnjo tekmo v turškem prvenstvu in vedeli smo, da nam bo lahko. Rad bi čestital soigralcem. Menim, da smo danes odigrali hudičevo dobro.
 
Kaj boste še popravljali na naslednjih tekmah?
Čaka nas še veliko dela. Tako v napadu kot v obrambi. Prvo tekmo v Evroligi je dobila ekipa in to kljub vsem težavam, ki so se pojavljale v klubu. Na naslednjih tekmah bomo le še bolj uigrani.

Je bilo težko čakati na prvo tekmo?
Seveda. A te reči smo pustili v garderobi, na parketu pa smo pokazali pravi obraz. S svojo igro sem zadovoljen. Vedno poskušam pomagati ekipi s svojo energijo in pristopom. Vselej igram na takšen način, najpomembneje pa je zmagati. Tokrat nisem pričakoval toliko ljudi v dvorani. Vzdušje je bilo odlično in upam, da nas bodo ljudje še naprej spodbujali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.