Šport > Košarka
27 ogledov

Po Kirilenku k Nets še Garnett in Pierce

NBA finale šesta tekma 2010 Los Angeles Lakers Boston Celtics Pierce Garnett Reuters
Le nekaj ur po podpisu pogodbe z Rusom Andrejem Kirilenkom je njegov bogati rojak Mihail Prohorov k Brooklyn Nets pripeljal zvezdnika Bostona Kevina Garnetta in Paula Pierca.

Igra košarkarske ekipe v ligi NBA Brooklyn Nets bo v naslednji sezoni slonela na izkušenih in prekaljenih igralcih. Vodstvo ekipe, ki je v lasti ruskega bogataša Mihaila Prohorova, je le nekaj ur po podpisu pogodbe z Rusom Andrejem Kirilenkom sporočilo, da bosta za mrežice igrala tudi dva slovita igralca Bostona − Kevin Garnett in Paul Pierce.

Iz Bostona v Brooklyn se bosta preselila tudi Jason Terry in D.J. White, v nasprotno smer pa Gerald Wallace, Kris Humphries, MarShon Brooks, Kris Joseph in Keith Bogans, ob tem pa se je Brooklyn odpovedal kar trem izborom igralcev v prvem krogu nabora, ki jih bo Boston izkoristil v letih 2014, 2016 in 2018.

Sedemintridesetletni Garnett in dve leti mlajši Pierce sta najbolj zaslužna, da so kelti leta 2008 osvojili ligo NBA, dve leti kasneje pa so v velikem finalu morali priznati premoč Los Angeles Lakers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.