Šport > Košarka
3 ogledov

Po sezoni so na vrsti spremembe

Košarkarji Uniona Olimpije so letos osvojili dvojno krono, zdaj se obetajo sprem Žurnal24 main
Za klube v prvi slovenski košarkarski ligi se je sezona šele končala, pri Heliosu in Olimpiji pa se že obetajo spremembe. Domžalčani naj bi tako dobili novega trenerja, Ljubljančani pa predsednika.
 
 

Zoran Martič se nekako ni prijel. Novega trenerja iščemo v Sloveniji, zna pa se zasukati tudi drugače.

Ladivoj Gorjan

 
Pri Unionu Olimpiji se obetajo spremembe v samem vrhu kluba. Izredna seja skupščine bo sicer na sporedu šele v torek,  po naših informacijah pa naj bi ta dala novega predsednika. To bo najverjetneje postal dosedanji podpredsednik Dušan Mitič. Ta je za Žurnal24 povedal: "Dogovorili smo se, da o tej temi še ne bomo dajali izjav." Podpredsednik uprave Telekoma Slovenije je sicer potrdil, da je načeloma dogovorjeno, da je predsednik kluba predstavnik največjega sponzorja. To verjetno pomeni, da bo Mobitel, ki spada pod Telekom, povečal svoj pokroviteljski delež, s tem pa bi predsedniški položaj pripadel Mitiču.

 

Poglejte še ...

Galerija: Olimpija prvak!

Štirje kandidati
V Heliosu pa bodo do konca tedna dobili novega trenerja. "Zoran Martič se nekako ni prijel. Novega trenerja iščemo v Sloveniji, zna pa se zasukati tudi drugače. O imenih ne bi govoril, trenutno pa se pogovarjamo s štirimi trenerji," je povedal direktor domžalskega kluba Ladivoj Gorjan. Med kandidati je zanesljivo tudi Dušan Hauptman, ki naj bi imel še največ možnosti za vodenje Domžalčanov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.