Šport > Košarka
17 ogledov

Po vstopnice za SP na internet

Vstopnice za SP v košarki bo mogoče kupiti le prek interneta na uradi strani prv Žurnal24 main
Vstopnice za svetovno prvenstvo, ki ga bo od 28. avgusta do 12. septembra gostila Turčija, bodo naprodaj od 11. junija naprej.
Vstopnice lahko kupite TUKAJ

Dragoceni kos papirja za prvi del in izločilne boje si bodo lahko navijači zeleno-belih zagotovili prek spletne strani svetovnega prvenstva.

V pisarni Košarkarske zveze Slovenije (KZS) na dan dobijo tudi do deset klicev ali sporočil na elektronski naslov z vprašanji o nakupu vstopnic. Navijačev slovenske reprezentance bo tako po Beogradu, Španiji, Atenah in Poljski zagotovo zelo veliko tudi v Turčiji, kar je še en dokaz več, da je košarkarska reprezentanca v Sloveniji izjemno priljubljena, njeni navijači pa eni najboljših na svetu, menijo pri KZS.

Na slovenski zvezi si že štiri mesece prizadevajo, da bi slovenskim navijačem  neposredno zagotovili vstopnice, a posluha za to kljub številnim pogajanjem pri organizatorjih ni, zato bo nakup mogoč le prek uradne spletne strani SP turkey2010.fiba.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.