Šport > Košarka
19 ogledov

Pod novim trenerjem začeli z velikim skalpom

Brendon Jennings Reuters
Četrtouvrščena ekipa lige San Antonio Spurs je v gosteh pri Detroit Pistons izgubila s 100:109.

Detroit se je izkazal z novim trenerjem Johnom Loyerjem in na domačem igrišču premagal četrto ekipo lige San Antonio Spurs. Gostitelji so največjo razliko naredili v tretji četrtini, ko je zablestel predvsem Brandon Jennings. Ta je na koncu zbral 21 točk in navdušil novega trenerja Loyerja. Slednji je v nedeljo zamenjal Maurica Cheeksa, ki je moštvo vodil zgolj na 50 tekmah, a vodstva ni prepričal.

"Igralcem sem dejal, da bo to čustven dan. Rekel sem jim, da menim, da lahko igramo precej bolje, kot pa je bilo videti na zadnjih tekmah," je po zmagi dejal Loyer. Navdušila sta ga tudi predstavi Rodneyja Stuckeyja, ki je zbral 20 točk, in Grega Monroeja, ki je 15 točkam dodal še 10 ujetih žog. "Tekmo smo izgubili, ker smo najverjetneje igrali najslabšo obrambo v sezoni, še posebno v prvem polčasu. Tako telesno kot duševno smo bili podrejeni nasprotniku," pa je po tekmi menil trener San Antonia Gregg Popovich. Z 20 točkami je bil za San Antonio najboljši Marco Belinelli.

Liga NBA, izidi:

Golden State Warriors : Philadelphia 76ers 123:80
Orlando Pacers : Denver Nuggets 119:80
Toronto Raptors : New Orleans Pelicans 108:101
Detroit Pistons : San Antonio Spurs 109:100
Milwaukee Bucks : Boston Celtics 86:102
Minnesota Timberwolves : Houston Rockets 89:107
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.