Šport > Košarka
62 ogledov

Pogreša Dragićev 'izgled Jima Carreyja'

dwayne wade goran dragić Profimedias
Prvi zvezdnik vročice iz Miamija Dwayne Wade je priznal, da bo pogrešal izgled Gorana Dragića, ki ga je z odkrušenim zobom spominjal na lik iz priljubljenega ameriškega filma Butec in butec.

Miami Heat so z grdo predstavo, kot se je po tekmi izrazil najboljši strelec Dwayne Wade, premagali New Orleans Pelicans. Prvič po poškodbi zapestja je zaigral tudi slovenski reprezentant Goran Dragić, ki je dosegel sedem točk.

Prvi organizator igre se spet ponaša z lepim nasmeškom, potem ko je na tekmi z Atlanto Hawks izgubil del prednjega zoba in po svojem izgledu še najbolj spominjal na lik iz priljubljene komedije Butec in butec, ki ga je upodobil Jim Carrey. Wade je priznal, da bo nasmešek, ki ga je večkrat spravil v dobro voljo, zelo pogrešal.

''Všeč mi je bil izgled Jima Carreyja. To mu je dalo še več značaja. Vem, da je bilo tudi njegovi ženi všeč,'' je novinarjem zaupal Wade in dodal: ''Bilo je smešno. Vsakič, ko se je nasmehnil, smo se smejali.''

 

goran dragic | Avtor: EPA EPA
jim carrey jeff daniels butec in butec | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.