Šport > Košarka
0 ogledov

Pošlo že več kot pol vstopnic za odločilne tekme

žreb ep 2013 eurobasket žoga Saša Despot
V 24 urah po začetku prodaje vstopnic za EuroBasket 2013, ki bo letos v Sloveniji, je bilo prodanih nekaj več kot pol vstopnic za finale in drugi polfinale ter nekaj manj za prvi polfinale in tekmo za 3. mesto, so sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije.

Nakup vstopnic je še vedno mogoč prek spletne strani www.eventim.si, na lastnih prodajnih mestih Eventima ter na bencinskih servisih Petrola v Sloveniji. Vsak posameznik lahko kupi največ po štiri vstopnice za posamezno tekmo. Paketnih vstopnic za več tekem ali delov prvenstva ni.

Vsak posameznik bo ob nakupu vstopnice za EuroBasket 2013 na lastnih prodajnih mestih Eventima in bencinskih servisih Petrola prejel potrdilo, s katerim bo lahko vstopnice prevzel od 1. julija dalje na prodajnih mestih Eventima ali na blagajnah dvoran v času prvenstva. Če se bo kupec odločil za naročilo prek spletne strani, bo ob nakupu sam označil način dostave vstopnic, ki jih bo prav tako prejel po 1. juliju.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.