Šport > Košarka
1328 ogledov

Pred sezono so se norčevali, zdaj se je nasmejal zadnji

Kawhi Leonard
1/5
Leonard navdušil ob proslavi naslova.

Kawhi Leonard je bil najboljši posameznik Toronta v tej sezoni, kanadsko ekipo pa je popeljal tudi do zmage v finalu lige NBA. Raptors so za prvi naslov v zgodovini franšize premagali v zadnjih sezonah serijske zmagovalce Golden State Warriors. 

Slavje ob uspehu je bilo nepopisno, Leonard pa ga je znal tudi začiniti. "Hvala vsem. Uživajte v tem trenutku in se zabavajte," je dejal košarkar, ki je pred to sezono v Toronto prispel iz San Antonia, nato pa se je pošalil na svoj račun in ponovil smeh s katerim je postal spletna senzacija ob začetku svojega udejstvovanja pri edini kandski ekipi v ligi.

Toronto stampedo Video Šport Po streljanju 1,6 milijona ljudi v paničen stampedo

Po novinarski konferenci na začetku sezone so namreč splet preplavili posnetki njegovega dokaj nenavadnega smeha, številni pa so se norčevali iz košarkarja, ki je že leta 2014 osvojil šampionski prstan v ligi NBA.

Kawhi na dogodek očitno ni pozabil, s tokratno gesto pa je navdušil zbrano množico, predvsem pa so se zabavali njegovi soigralci. Prvi cilj vodilnih mož Plenilcev bo zdaj zadržati Leonarda v Torontu, odlični košarkar je namreč trenutno prost igralec, zanimanje zanj pa bo vsekakor izjemno veliko.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.