Šport > Košarka
98 ogledov

Prepelič klonil proti Barçi, virus že posegel v urnik

Klemen Prepelič Valencia Barcelona Reševalni pas/Twitter
Od predvidenih petih so bile odigrane le tri torkove tekme Evrolige.

Košarkarji Valencie, kjer igra tudi Klemen Prepelič, so danes igrali tekmo 3. kroga Evrolige z Barcelono in izgubili (66:71). Prepelič je prispeval šest točk in pet podaj v dobrih 20 minutah.

V preostalih dveh današnjih tekmah je Crvena zvezda izgubila z Žalgirisom (69:75), Alba Berlin pa z Anadolujem Efesom (72:93).

Jaka Blažič Cedevita Olimpija Gran Canaria EuroCup Šport Zmaji po koncu karantene bruhali ogenj

Danes je prvič v novi sezoni Evrolige v dogajanje posegla epidemija koronavirusa. Tekme med Asvelom in Panathinaikosom ni bilo, v domačem moštvu so odkrili še dva primera okužbe in je zasedba tako ostala brez potrebnega minimalnega števila igralcev (osem) za izvedbo tekme, saj so imeli že prej štiri potrjene primere. V nevarnosti pa je tudi tekma naslednjega kola te ekipe, saj bi moral Asvel že v četrtek gostiti Crveno zvezdo.

Baskonia Zorana Dragića pa bi morala gostiti Zenit St. Peterburg, a tudi te tekme ni bilo, prav tako zaradi več primerov okužb v ruski ekipi, ki tako tudi nima vsaj osem zdravih igralcev. Vodstvo Evrolige je že sporočilo, da zaradi tega ne bo niti tekme 4. kola med Valenciio in Zenitom, ki bi morala biti v četrtek.

Klemen Prepelič Real Madrid Valencia Evroliga Šport Prepelič potolkel nekdanje soigralce

V sredo bodo še preostale tekme tega kola, pri Maccabiju bo gostoval Bayern München Žana Marka Šiška, Real Madrid slovenskega Američana Anthonyja Randolpha bo gostil moskovski Himki. 

Evroliga, 3. kolo:

Valencia - Barcelona 66:71 (19:16, 16:17, 9:21, 22:17)
Crvena zvezda - Žalgiris 69:75 (19:19, 14:20, 27:23, 9:13)
Alba Berlin - Anadolu Efes 72:93 (14:29, 21:24, 20:17, 17:23)

PRELOŽENO:
Asvel - Panathinaikos
Baskonia - Zenit St. Peterburg

SREDA:
Maccabi Tel-Aviv - Bayern München
Olympiacos Pirej - Olimpia Milano
Fenerbahçe - CSKA Moskva
Real Madrid - Himki Moskva 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.