Šport > Košarka
36 ogledov

Pretep košarkarjev Grčije in Srbije

1/4
Žurnal24 main
Zadnja tekma pokala Akropolis v Atenah med Grčijo in Srbijo je bila prekinjena dve minuti pred koncem zaradi splošnega pretepa. Nenad Krstić je posledično noč prespal v priporu. Poglejte v videu.

Nenad Krstić je noč prespal v priporu, zdaj pa je že na prostosti. Fiba posnetke že preučuje in ne izključuje kazni. Pretepači bi lahko dobili kazen neigranja na več tekmah).
Najprej sta se zapletla Antonios Fotsis in Miloš Teodosić, srbski mediji poročajo, da zato, ker je Grka srbski branilec oviral s prekrškom pri metu za tri. Takoj so priskočili še ostali. Vmešal se je tudi orjaški Sofokles Shortsanitis, ki je želel obračunati z nasprotniki. Eden vrhuncev sramotnega dogajanja se je pripetil, ko je srbski kapetan Nenad Krstić v skupino grških košarkarjev zalučal stol. Ta je zadel Ioannisa Bourousisa, ki je okrvavljen odšel s parketa. Tako enim kot drugim udeležencem pretepa pretijo kazni v obliki suspenza s svetovnega prvenstva. Poglejte v dodanem videu.

 

Na tekmi med Grki in Srbi ni bilo prvič vroče. V spodnjem videu se spomnite, kako je po porazu na EP 2007 reagiral Darko Miličić. Po njegovem so bili krivi italijanski sodniki in tako kletvic ni manjkalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.