Šport > Košarka
1011 ogledov

Pretepel taksista in mu ukradel avto

Dragan Labović Epa
Nekdanji srbski košarkar ni imel svojega dne.

Srbski mediji poročajo o tem, da je nekdanji košarkarski reprezentant Dragan Labović v Beogradu pretepel taksista, po tem dejanju pa se je odločil še za krajo avtomobila.

"Neuradno smo izvedeli, da je Labović fizično napadel voznika taksija, vzel mu je vozilo in denar. Nato je z divjanjem nadaljeval v Železniku, v vrtcu, kjer je v službi njegova mama. Labović je osumljen kraje," so zapisali pri Telegrafu.

Labović je športno pot končal pred dvema letoma, letos pa je že imel srečanje s policijo, ki ga je vzela v obravnavo po razbijanju steklenic na bazenu, preklinjanju in žaljenju. 

Gre za zdaj 34-letnega bivšega reprezentanta Srbije, ki je največji del karier preživel pri FMP, leta 2009 pa je bil tudi prvi strelec ABA lige. Zadnjih devet sezon kariere je prebil v Grčiji, Turčiji, Nemčiji, Rusiji, Finski...

Leta 2005 je bil najkoristnejši igralec evropskega prvenstva do 18 let, ko je Srbija osvojila zlato. V klubski karieri je dvakrat postal srbski pokalni prvak, po enkrat pa se je pokalne lovorike veselil tudi v Rusiji in Makedoniji.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.