Šport > Košarka
21 ogledov

Pri Krki zdaj oba Maljkovićeva pomočnika

slovenska košarkarska reprezentanca Anže Petkovšek
Državni košarkarski prvak, novomeška Krka, je po koncu sezone okrepil svoj strokovni štab. Trenerju Aleksandru Sekuliću bo v naslednjih dveh letih pomagal Gašper Potočnik, so danes sporočili iz kluba.

Gašper Potočnik je trenersko kariero začel v Škofji Loki, nato je med drugim kot pomočnik delal tudi pri Unionu Olimpiji. V predlanski sezoni se je vrnil v Škofjo Loko, v zadnji sezoni pa je uspešno vodil šoštanjsko Elektro. Z njo je bil v ligi Telemach vseskozi blizu uvrstitve v končnico, na koncu pa je osvojil peto mesto.

Kot pomočnik Potočnik že dolgo sodeluje tudi v slovenskih košarkarskih reprezentancah, skupaj z Aleksandrom Sekulićem je tudi pomočnik slovenskega selektorja Božidarja Maljkovića.

"Krka je klub z uveljavljenim imenom, vrednim vsega spoštovanja tudi v evropskem prostoru, in ima v prvi vrsti zagotovo tudi najboljše in najzvestejše navijače v Sloveniji. Ob podpisu pogodbe bi se rad zahvalil vodstvu novomeškega kluba za izkazano zaupanje. Naredil bom vse, kar bo v moji moči, da ga tudi upravičim in v največji meri pripomorem, da bi klub tudi v prihodnje posegal po najvišjih mestih in lovorikah," je ob prihodu v Novo mesto dejal Potočnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.