Šport > Košarka
8 ogledov

Pri LeBronu zdravniki posumili na raka

Z LeBronom Jamesom so Cavaliers postali ena najboljših ekip lige NBA. (Foto: Reu Žurnal24 main
Superzvezdnik Clevelanda v košarkarski ligi NBA LeBron James je spregovoril o strahu po tem, ko so zdravniki posumili, da obstaja možnost, da ima raka.
LeBron James je moral po tem, ko so zdravniki na kliniki v Clevelandu posumili, da ima tumor na desni strani čeljusti, nekaj dni čakati na izvide. Zdravniki so mu sicer dejali, da najbrž ne gre za tumor, vendar pa so se morali v to stoodstotno prepričati. "Sodeloval sem z nekaj strokovnjaki. Vsi po vrsti so mi dejali, da menijo, da ne gre za raka, vendar niso bili stoodstotno prepričani. Tako jaz kot vsa moja družina smo bili zelo nervozni," je dejal James, ki mu je krizo pomagalo prebroditi dejstvo, da je bila sezona lige NBA na vrhuncu, to pa mu je odvrnilo misli od zdravstvenega stanja. "Na srečo se je izkazalo, da gre za benigni izrastek, ki so mi ga junija z operacijo odstranili." Košarkar je še dejal, da se je v tednu po operaciji, ko je moral počivati v postelji, naspal kot še nikoli doslej.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.