Šport > Košarka
23865 ogledov

Pri podprvakih lige NBA razjarjeni zaradi Dragića

Goran Dragić Profimedia
Neverjetno. Kdo bi si mislil, da bo Goran Dragić z odhodom v Milwaukee dvignil toliko prahu na Vzhodu. (Tudi) pri Bostonu besni.

Izkušeni NBA-analitik Sean Deveney, ki ima obilico internih virov v severnoameriški košarkarski ligi, je tokrat postregel z informacijo, da so pri številnih klubih zelo jezni oz. celo razjarjeni zaradi tega, ker so pri Chicago Bulls dovolili oditi veteranu Goranu Dragiću

Ena izmed teh ekip je tudi aktualni podprvak lige, zasedba Boston Celtics. "So ena izmed ekip, ki so razjarjeni zaradi tega, ker so Bulls dovolili Dragiću, da odide," je v pogovoru za YardBarker dejal Deveney. "Zdaj imajo z Jaeom Crowderjem (ta se z Dragićem pozna še iz časa igranja za Miami, op. p.) vso to širino na vsakem položaju," je pristavil Deveney. "Če se ozrete proti tekmi na božič, so se Kelti vselej dobro počutili pri tem, kako lahko igrajo proti Milwaukeeju. Toda zdaj ima Milwaukee še enega fleksibilnega igralca, ki se lahko zoperstavi Keltom, košarkarja, ki te lahko preseneti, odigra od 20 do 25 minut in pomaga, da tekmo dobiš," je dodal Deveney.

Spomnimo: v zadnjem času se je na vzhodu razvilo rivalstvo Boston – Milwaukee, lani so polfinale vzhodne konference po tesnem boju dobili Kelti, ti so na koncu v velikem finalu klonili proti Golden Statu. Na vzhodu trenutno v aktualnem rednem delu sezone vodijo Bucks z malenkostno prednostjo pred Bostonom in prav med omenjenima kluboma analitiki pričakujejo finale vzhodne konference v prihajajoči končnici. 

Joel Embiid Liga nba Šport Embiid nasul 39 točk, vključno s košem za zmago: "MVP, MVP"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.