Šport > Košarka
23 ogledov

ProBasketball: "Še večji in tudi boljši"

Prvi termin treningov bo trajal od 27. junija do 1. julija, zadnji pa se bo konč Žurnal24 main
ProBasketball Camp. V Ljubljani bo poleti potekal drugi tabor za vrhunske košarkarje in tiste, ki to šele želijo postati. Igralci so nad njim večinoma navdušeni, priznani trenerji pa prav tako.

Lani sem tu opravil nekaj treningov in bil navdušen. Za igralca je hudo, če konča sezono maja, novo pa nadaljuje avgusta. V tem času ne smeš pozabiti na košarko, trenirati sam je zelo težko. Zato je ta košarkarski kamp idealna priložnost za kvalitetno in skupinsko delo.
Goran Jagodnik
"Ta kamp je nastal z namenom, da se igralcem omogoči trening zunaj sezone. Naš cilj je biti še večji in tudi boljši," je pred drugim ProBasketball Campom dejal idejni vodja projekta in skavt NBA-ekipe Atlanta Hawks Lojze Milosavljevič.

Že lani so na njem med drugim sodelovali tudi slovenski košarkarji Rašo Nesterović, Jaka Lakovič, Sani Bečirović, Goran Jagodnik in Boštjan Nachbar, navzočih pa je bilo tudi nekaj tujih igralcev."Lani smo si za cilj zastavili, da naredimo korak naprej. To se je tudi zgodilo, nekaj prijav za tokratni kamp pa smo že prejeli," je pred prvimi treningi v Hali Tivoli zadovoljen tudi direktor kampa Anže Kalan. "Takšna reč je dobrodošla. Omogoča nam, da izboljšamo našo igro in se dobro pripravimo na sezono. Vsi trenerji so zelo priznani, igralci pa lahko izmenjamo izkušnje," je kamp pohvalil še Lakovič, trener Krke Aleksandar Džikić pa je dejal: "Vsakdo lahko vidi, kje je. Možnost, da vadiš z nekaterimi vrhunskimi igralci, je neprecenljiva." Poleg Džikića bodo na kampu treninge vodili tudi Sašo Filipovski, Miro Alilović, Gašper Okorn, Marin Sedlaček ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.