Šport > Košarka
19 ogledov

Proti Erazmu tudi na Facebooku

Erazem Lorbek Boštjan Tacol
Sodeč po odzivih na forumih in družabnih omrežjih (Facebook) se je Erazem Lorbek z odpovedjo sodelovanja na EP v Litvi močno zameril ljubiteljem slovenske košarke. Erazem si v prihodnjih dneh najbrž ne bo privoščil sprehoda po katerem od večjih mest v Sloveniji.

Erazem Lorbek je le nekaj minut pred nedeljskim zborom reprezentance pred začetkom misije Litva 2011 poklical selektorja Božidarja Maljkovića in odpovedal sodelovanje. Kot pravi najstarejši od bratov Lorbek, ga je v to potezo "prisilila" njegova Barcelona, ki naj bi od njega zahtevala, da se odpove nastopu za svojo državo, če želi dobiti novo pogodbo. Ob tem pa naj bi se zanj potegoval tudi San Antonio iz lige NBA. Sodeč po nekaterih izjavah naj bi imel glavno besedo pri odpovedi Erazma (in tudi njegovega brata Domna) njegov oče Radovan. "Kar pa se tiče Lorbkov ... Hja, tu pa so do mene prišle govorice, za katere tudi jaz upam, da niso resnične. Namreč govori se, da so te odpovedi delno posledica tega, da ata Lorbek (Radovan Lorbek, oče Klemna, Domna in Erazma, op. p.) najprej ni bil direktor slovenske reprezentance, v zadnjem času pa menda tudi direktor Eurobasketa 2013," je v intervjuju za zurnal24.si povedal legendarni Peter Vilfan. O vsem skupaj imajo svoje mnenje tudi navijači, zaradi katerih se košarka pravzaprav igra. Če bo ostal v Barceloni, se mu zagotovo obeta vroč sprejem v Stožicah, saj bodo igrali v isti skupini Evrolige kot Union Olimpija.

Na Facebooku je eden od uporabnikov že nekaj ur po odpovedi Erazma ustanovil skupino Erazem Lorbek - sramota za slovensko košarko?, ki je v ponedeljek ob 9. uri zjutraj štela prek 400 članov. Številka pa iz minute v minuto narašča. Spodaj si lahko preberete nekaj najbolj sočnih izjav jeznih uporabnikov (objavljamo jih v celoti in brez pravopisnih popravkov).

  • ‎... se pa strinam, nekorektno in podlo v zadnjem trenutku.... nikoli več ga ne bi vpoklical v reprezentanco.....
  • hinavc lažnjivi celi sloveniji si se zameril!!! lorbki poberte se iz slovenije!!!
  • Sram te biodi Erazem...kljub temu da si že milijonar ti še vedno denar več pomeni kot Slovenija....SRAMOTA!!!!
  • No najbolj zanimivo je to da bodo pa vsi španski zvedniki ki igrajo za barco igrali tut v reprezentanci, in več kot očitno je da se lorbku ne ljubi igrati v reprezentanci....izdajalec kmetavzarski....stožice in gnil paradižnik te pričakujejo..:*
  • fotru zlezi v rit peder hinavski... tolk smrdiš da smo te v sloveniji zavohali :)
  • sramota za slovensko košarko? -- brez vprašaja na koncu!!!! :)
  • v ljubljano raje ne pridi!!!!!!!!!!to je hujša izdaja kot jo je nekoč naredil fučka!!
  • od junaka si prišel do velikega bedakaa......od zdj si na listi izbrisanih!!!!!
  • Glede njegove izjave, da je vse v rokah Barcelone, kar je popolna izmišljotina, se z knedlom v grlu spomnim igralcev, ki so s srcem igrali in igrajo za Slovenijo. Sani & Rašo, Nachbar, Jagoda, Lakovič ... so se vedno odzvali pozivu, mnogokrat tudi poškodovani, potem pa se pojavijo razni B. Udrih, E. Lorbek, Vujačić, Preldžić... sramota za našo reprezentanco!! Kar se mene tiče, resnično upam, da jih noben selektor nikoli več ne pokliče v reprezentanco, ker za takšno ekipo resnično ne bi mogel navijat. Slovenska reprezentanca večna, oni pa minljivi!
  • Samo za dnar se ti gre, duša prodana.
  • lorbeku bo zelo prijetno na tekmi olimpija barcelona,,,nikoli vec v reprezentanco,isto tako tud z udrihom,vujacic itd.....i svojo majko bi prodali za 100e
  • Erazem, bolj da ne prideš v Stožice, ker nisi dobrodošel. Na EP 2013 lahko kr pozabš, idiot španski!!!! V stožicah boš slišal samo BUUUUUUUUUUU UUUUUUUU idiot španski, če nočeš za nas igrat pa špili za Španijo, če si tolk dober!!!!
  • Pa tu ne pomaga dobeno filozofiranje, edino kar lahko rečem je pfuj gnida jedna, marršššš!
  • Upam, te ne vidim kje na cesti, ker te bom takoj pluno!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.