Šport > Košarka
15 ogledov

Prvi trening treh kraljev v Miamiju

LeBron James
1/25
Žurnal24 main
28 dni pred prvo tekmo nove sezone so prvi skupni trening kot člani Miami Heatov opravili "trije kralji" James, Bosh in Wade. Pred tem je LeBron na očitke dejal: "Vsem bom odgovoril na parketu."

Medijski dan Miami Heatov se je začel s pogovorom z novinarji in nadaljeval s fotografiranjem. Nato je šlo zares: trije kralji, kot so jih poimenovali, LeBron James, Chris Bosh in Dwyane Wade so opravili prvi trening kot soigralci pri Heatih. Do prve tekme nove sezone (26. oktobra se bodo pomerili z Boston Celtics) je namreč manj kot mesec dni. James je na začetku poletja mnoge šokiral s prestopom na Florido, Michael Jordan, Charles Barkley in Magic Johnson so denimo to potezo označili za slabo. "Vsem bom odgovoril na parketu," je ta torek dejal James. "Še vedno spoštujem Mika, Magica in Charlesa in vse ostale legende. A svojo usodo pišem sam. Prihod v Miami je bila zame najboljša poteza." O ciljih za sezono je bil LeBron jasen: "Ne gre za prstan ali poraz, gre izključno za prstan." Se bo smejal tudi spomladi?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.