Šport > Košarka
12 ogledov

Rajgelj: "Čevapčiče je treba plačati"

Janeza Rajglja čaka težko delo: finance, košarkarji, trener ... (Foto: Anže Petk
1/2
Žurnal24 main
Janez Rajgelj je sedel na Olimpijin direktorski stolček. Veselijo ga mladi zmajčki, v eni od prispodob pa je klubske dogodke primerjal kar z veselico - kar poješ, moraš plačati. Več v videu, kmalu sledi še intervju.

Že to, da ima Mestna občina Ljubljana v upravnem odboru kluba svojega predstavnika, dokazuje, da je zelo zainteresirana, da klub obstane in da mu pomaga pri športni infrastrukturi ter da ustvari vse pogoje za normalno delo.

Jani Möderndorfer
Union Olimpija je na tiskovni konferenci predstavila novega direktorja Janeza Rajglja. Zanimiv klepet z njim si lahko ogledate v videu. "Najprej bi se rad razgledal," je za začetek dejal Rajgelj in nato novinarje zaprosil za nekaj dni miru. "Motiv vseh motivov je dvorana. Rad bi, da bi bila polna zaradi prave košarke – lepote giba, ideje, uma. Upam, da se bo to zgodilo čim hitreje. Razburljive tekme v Stožicah to je blazen izziv. Kakor je izziv tudi težko finančno stanje. Verjamem vase." Rajgelj pogodbe še ni podpisal, ima pa "polna pooblastila", kot je dejal predstavnik UO kluba Jani Möderndorfer, ki je potrdil, da bo skupščina kluba sklicana do konca poletja, potem pa bodo tudi informacije iz klubskih pisarn manj skope. Tedaj bo znano tudi več o konkretni številki glede dolga, manjkajočih članih upravnega odbora in predsedniku kluba. "Istočasno pa skupaj z direktorjem kluba uprava pripravlja novi sanacijski načrt in tako pripravljamo normalne pogoje za delo kluba. O tem sem pozitivno prepričan in ne vidim nobenega razloga, da klub ne bi mogel normalno delati."

"Pravega dela pred nami je veliko. Dejstvo je, da je bila kadrovska rešitev z mano povezana s stisko s časom. Klub mora poskušati iti naprej," je dejal Kranjčan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.