Šport > Košarka
8 ogledov

Ramos San Antonio prekrstil v San Francisco

Ramos James dres Miami Heat San Antonio Spurs NBA finale
1/3
Reševalni pas/Twitter
Španski reprezentant in eden od kapetanov madridskega Reala, Sergio Ramos, ne slovi ravno kot nogometaš, ki bi blestel z razgledanostjo. Branilec iz Seville je poskrbel za nekaj smeha na Twitterju, potem ko je San Antonio Spurs prekrstil v San Francisco Spurs.

"Izjemna tekma..!! Finale, Miami Heat vs. San Francisco. Jasno je, za koga bom navijal..!! Puščam vam fotografijo," je svojim 3,5 milijona sledilcem na Twitterju iz Miamija sporočil Sergio Ramos, ki si je skupaj z reprezentančnimi soigralci ogledal prvo tekmo velikega finala lige NBA med Miami Heat in San (Francisco) Antonio Spurs.

Ramosovo poznavanje lige NBA se očitno začne in konča z Miamijem, čigar dres s šestico LeBrona Jamesa je ponosno nosil v American Airlines Areni, kjer se je fotografiral tudi s pokalom in legendarnim članom floridske ekipe Alonzom Mourningom.

"Zmotil sem se, Miami Heat VS San Antonio. Uživajte..!!" se je nato popravil Ramos, a je bilo že prepozno, saj je njegov spodrsljaj hitro postal hit medmrežja.

V dresu vročice so poraz Miamija v živo doživeli tudi Pepe Reina, David Villa in Álvaro Arbeloa, ki so jim družbo delali Iker Casillas, Fernando TorresGerard Piqué, Cesc Fàbregas, David Silva, Juan MataSanti Cazorla, César Azpilicueta, Nacho Monreal, ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.