Šport > Košarka
1 ogledov

Razlika 20 točk boli

Sašo Ožbolt je bil s 25 točkami najboljši strelec srečanja v Ljubljani. (Foto: S Žurnal24 main
Portorožan Sašo Ožbolt je bil najboljši strelec Union Olimpije na srečanju lige NLB v Zadru in bo očitno spet ena prvih violin v orkestru Jureta Zdovca.

"Gotovo smo potiho upali, da lahko presenetimo in dobimo to srečanje. Boli razlika 20 točk, ki si je nismo zaslužili. S tega vidika smo malo razočarani. Za zdaj ni nobene panike, vse je normalno. Zaradi tega ne gremo manj sproščeno v tekmo za Maccabijem," je dejal Oži.

Zakaj so obljube in napovedi o trdni obrambi ostale v garderobi? "Enostavno nismo odgovorili na zadrsko agresivno igro. To je opozorilo za naprej. Morda smo se malo bali, da si ne bi prehitro nabrali osebnih napak. Ampak to ni opravičilo. Imamo 12 igralcev, to bi si lahko privoščili," se je s pepelom posul Olimpijin kapetan, ki je v obračunu med Albo in Maroussijem rahlo navijal za Nemce, saj so Grki zanj večja neznanka. Maroussi pride na vrsto kasneje, prvi Olimpijin tekmec je močni Maccabi. "Maccabi igra zelo hitro, je atletska ekipa, ki se ji moramo postaviti po robu agresivno. Morda Izraelci še niso tako uigrani, tu moramo iskati svojo priložnost," je kratek pogovor sklenil Sašo Ožbolt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.