Šport > Košarka
36 ogledov

Reggie Miller pred vstopom v hišo slavnih

Reggie Miller EPA
Eden najboljših strelcev za tri točke v zgodovini ligi NBA Reggie Miller je bil skupaj z ostalimi 11 kandidati nominiran za košarkarsko hišo slavnih.

Nekdanji košarkarski igralec ekipe NBA Indiana Pacers Reggie Miller je bil v petek nominiran za košarkarsko hišo slavnih. Petkratnega zvezdnika tekme all-star bi lahko imenovali že lani, uradna razglasitev pa bo 2. aprila v New Orleansu.

Ob Millerju so kandidati za hišo slavnih še NCAA trener Rick Pitino, nekdanji NBA trener Bill Fitch in dvakratna olimpijska zmagovalka Katrina McClain ter Don Nelson, Maurice Cheeks, Bernard King, Dick Motta, Hank Nichols, Ralph Sampson, Jamaal Wilkes in All-American Red Heads, ženska različica kultnih Harlem Globetrotters.

Zaenkrat gre sicer samo za dvanajst predlogov za uvrstitev v hišo slavnih, nominirance pa mora potrditi še posebna komisija, kjer mora vsak predlagani kandidat prejeti vsaj 18 glasov od 24.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.