Šport > Košarka
66 ogledov

Remekun iz Rogaške k prvakom

Cory Remekun Helios Suns
Slovenski košarkarski prvak Helios Suns je okrepil konkurenco med visokimi igralci s Coryjem Remekunom, ki je v zadnji sezoni nosil dres Rogaške.

Dvesto štiri centimetre visok Američan Cory Remekun se najbolje znajde na položaju centra, igra lahko tudi kot krilni center. Lani je za Rogaško v Ligi Nova KBM, v kateri je bil eden najbolje ocenjenih posameznikov, dosegal po 11,6 točk in kar 7,8 skokov na tekmo, pred tem pa se je ta ameriški košarkar preizkušal tudi v Nemčiji (Dragons Rhöndorf), Grčiji (Neas Kifisias) in BiH (Široki).

"Vesel sem in hvaležen, da bom lahko zaigral za Helios Sunse. Komaj čakam, da spoznam navijače in da bom priča odlični atmosferi, ki je klub krasila v zaključku zadnje sezone. Igranje v tekmovanjih, v katera se je uvrstil Helios, predstavlja velik izziv, ampak mislim, da sem pripravljen na ta naslednji korak v moji karieri," je ob podpisu sodelovanja povedal 25-letni Remekun.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.