Šport > Košarka
15 ogledov

Rodmana po povratku iz S. Koreje zaslišal FBI

Dennis Rodman Reuters
Nekdanji košarkar Dennis Rodman je v pogovoru za Miami Herald zatrdil, da ga je po obisku Severne Koreje v domovini že zaslišal Ameriški zvezni preiskovalni urad (FBI).

"FBI je stopil v kontakt z menoj, že smo se srečali. Želeli so izvedeti, kaj se je dogajalo in kdo zares poveljuje v Severni Koreji," je zatrdil Dennis Rodman. Barviti košarkar je dal v svoji karieri skozi že mnogo različnih vlog (in pričesk), toda vohun na sovražnikovem ozemlju še ni bil.

Rodman je za nameček še dodal, da si želi Severno Korejo po novem povabilu avgusta obiskati še enkrat, vprašanje pa je, kako bo njegova povezava z FBI všeč velikemu vodji Kimu Džongu Unu.

"Nisem totalen idiot. Vem, da Kim Džong Un grozi s svojimi vojaškimi močmi. Upam, da se to ne bo zgodilo, ker bodo ZDA ubrale vse načine, da zaščitijo ZDA in naše zaveznike," je nadaljeval Rodman.

"Menim, da se moramo pogovarjati s tistimi, ki nam želijo povzročiti škodo, in to zato, da nam je ne bi. Že leta se pogovarjam s 'folkom', ki me ne razume, ampak to je 'kul', ker me imajo kasneje radi. Mogoče bi lahko pri 'folku' pomagal ohranjati hladne glave. Vsi bomo našli način, da se lahko razumemo in ohranimo mir. Mir in ljubezen sta vse, Lesley," je še dejal Heraldovi novinarki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.