Šport > Košarka
22 ogledov

Rondo zeha, Odom se hahlja

Rondo je čutil, da selektor ne računa nanj. (Foto: Reuters)
1/16
Žurnal24 main
Reprezentanca ZDA se na SP pripravlja v Las Vegasu. Nekateri košarkarji med treningom zehajo, drugi pa se hehetajo. Mike Krzyzewski se je zaradi poškodbe moral odpovedati še Davidu Leeju.

Ameriška košarkarska reprezentanca je v torek začela priprave za nastop na svetovnem prvenstvu v Turčiji. Selektor Mike Krzyzewski je že pred začetkom priprav ostal praktično brez vseh zvezdnikov NBA, zaradi hujše poškodbe sredinca na desni roki pa je sodelovanje odpovedal tudi David Lee, igralec moštva Golden State Warriors.

Lee je pred kratkim podpisal 80 milijonov dolarjev vredno pogodbo s kalifornijskim moštvom, v minuli sezoni pa je za New York Knicks v povprečju na tekmo dosegel 20,3 točke in 11,7 skoka.

Kobe Bryant, LeBron James, Dwyane Wade, Dwight Howard in še številni drugi zvezdniki lige NBA ne bodo nastopili na svetovnem prvenstvu, ki bo od 28. avgusta do 12. septembra v Turčiji. Ameriška izbrana vrsta bo v Istanbulu igrala v skupini B, v njej pa so še Slovenija, Tunizija, Hrvaška, Brazilija in Iran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.