Šport > Košarka
19 ogledov

S tovornjakom na EP v Litvo

Vojnović, Jagodnik, Zupan, Zoran Dragić, Smodiš, Maljković
1/7
Saša Despot
Košarkarska zveza Slovenije je ob začetku priprav na EP v Litvi v Kranjski Gori podpisala novo sponzorsko pogodbo s skupino Pivovarna Laško in ob tem pripravila zelo zanimivo nagradno igro.

Pri Košarkarski zvezi Slovenije nikoli ne pozabijo omeniti, da bi naša reprezentanca do vseh uspehov težko prišla brez pomoči navijačev, ki svojim idolom sledijo praktično po vsem svetu. Tako mi kot tudi na KZS verjamejo, da bo tako tudi na evropskem prvenstvu v Litvi, kamor naj bi po napovedi odpotovalo lepo število Slovencev. Dva izmed njih pa se bosta na 1700 kilometrov dolgo pot proti Klaipedi v Litvi podala z voznikoma tovornjakov (en bo naložen s pijačo Pivovarne Union, drugi s pijačo Pivovarne Laško). Seveda bo pijača za vse Slovence v Litvi, saj bi le dva (pa če bi bila še tako žejna) težko spila za dva polna tovornjaka pijače … KZS je skupaj s skupino Pivovarna Laško posnela tudi reklamni spot, v katerem bodo nastopali Matjaž Smodiš, Goran Jagodnik, Zoran Dragić, Miha Zupan in selektor Božidar Maljković.

Poleg dogodivščine s tovornjakom (navijača bosta na poti v Litvo v tovornjaku med drugim tudi prenočevala) na poti od Slovenije do Litve si bosta  navijača lahko ogledala vse tekme slovenske reprezentance ter v Litvi ostala vse do zadnjega nastopa slovenske reprezentance, ko se bosta v Slovenijo vrnila s čarterskim letom. Še več, v Litvi (Klaipedi, Vilniusi oziroma Kaunasu) bo poskrbljeno za nastanitev, še bolj razburljiv pa bo zagotovo ekskluziven dostop do naše košarkarske reprezentance.

Goran Jagodnik, Matjaž Smodiš, Miha Zupan, Zoran Dragić in selektor Božidar Maljković so za potrebe nagradne igre posneli tudi reklamni spot. Nekaj utrinkov s snemanja v spodnjem videu:



Sicer pa ju že pred prvenstvom čaka mesto na klopi za rezervne igralce slovenske reprezentance na zadnji pripravljalni tekmi Slovenije proti Litvi, 24. avgusta v Stožicah. To bo odlična uvertura in priprava na bližajoč se EuroBasket.

Osrednja čast in naloga navijačev pa je, da bosta v celotnem obdobju akcije – od zadnjega pripravljalnega srečanja v Stožicah do konca slovenskih nastopov na EuroBasketu 2011 – opravljala vlogo navijaških poročevalcev in s svojim navijaškim dnevnikom v domovino poročala iz zakulisnega in ekskluzivnega dogajanja v Litvi (med tekmami, druženjem z reprezentanti, v navijaškem lokalu itd.). Navijaški dnevnik bo ažurno objavljen na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije (www.kzs.si) in preostalih komunikacijskih kanalih KZS (Facebook, Twitter ...).

Na akcijo S TOVORNJAKOM NA EUROBASKET V LITVO se lahko prijavite TUKAJ, sicer pa velja še enkrat opozoriti na ključne datume akcije:

  • potekala bo med 12. julijem in 9. avgustom
  • kandidata (po eden za Union in Laško) bosta izbrana 15. avgusta, potem ko bo komisija med finalisti izbrala najprimernejša dva
  • 24. avgusta (prijateljska tekma v Stožicah med Slovenijo in Litvo) bo prva prava preizkušnja, saj bosta navijača sedela na klopi slovenske reprezentance in povsem od blizu občutila vzdušje v slovenski reprezentanci
  • od 29. avgusta do zadnje tekme slovenske reprezentance (finale bo 18. septembra) na EP v Litvi (Klaipeda, Vilnius, Kaunas)
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.