Šport > Košarka
26 ogledov

Sani in Slokar potrdila udeležbo

Uroš Slokar v Španiji igra zelo dobro. (Foto: KZS) Žurnal24 main
Še naprej ni jasno, ali bo Goran Dragić smel zaigrati na letošnjem SP v Turčiji. Sta pa udeležbo na pripravah, ki se začnejo sredi julija, potrdila Sani Bečirović in Uroš Slokar.
Dogovor je, da nadaljuje, če ne bo težav na relaciji oče – sin, če pa se bodo te pojavile, se bo od reprezentance poslovil.
Memi Bečirović

Selektor moške članske reprezentance Memi Bečirović in športni direktor Walter Jeklin sta se v minulih dneh odpravila v Italijo in sporočila dobre novice, saj sta sodelovanje na pripravah za svetovno prvenstvo 2010 v Turčiji potrdila tako Sani Bečirović kot Uroš Slokar. Za zdaj pa še ni znano, ali bo v reprezentanci tudi Goran Dragić, zato sta se selektor in športni direktor v Trevisu sestala tudi s pomočnikom generalnega direktorja ekipe Phoenix Suns Davidom Griffinom.

"Sani je pripravljen igrati, zagotovo bo odpotoval na turnir na Kitajskem, kako naprej, pa bomo še videli. Dogovor je, da nadaljuje, če ne bo težav na relaciji oče sin, če pa se bodo te pojavile, se bo od reprezentance poslovil. Nič slabši ni bil odziv Uroša Slokarja, s katerim smo se sicer slišali po telefonu, saj je kot vedno pripravljen sodelovati in si želi nastopiti na SP. Odlično je potekal tudi sestanek s pomočnikom generalnega direktorja Phoenix Sunsov Davidom Griffinom, ki mu je Goran Dragić že pred tem dejal, da si tudi letos zelo želi nastopiti v zeleno-belem dresu. Slednji bo moral na začetku julija na zdravniške preglede, če jih bo prestal uspešno, pa se bo lahko pridružil reprezentanci," je povedal selektor Bečirović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.