Šport > Košarka
15 ogledov

Sani razume Erazma

Sani Bečirovič komaj čaka na začetek priprav za svetovno prvenstvo. (Foto: Žurna Žurnal24 main
Poklicali smo košarkarja Sanija Bečirovića, ki se z AJ Milanom poteguje za naslov italijanskega prvaka. Sani upa, da bo do svetovnega prvenstva zdržal brez poškodb.

“Sezona se končuje in fizično nimam večjih težav. Tudi kolena so v kar dobrem stanju. Zato komaj čakam, da se začnejo priprave slovenske reprezentance. Teh se bom zagotovo udeležil, nato pa bomo videli, kako naprej. Upam, da bo telo zdržalo,” je za Žurnal24 dejal Sani Bečirović.

Ekipa bo močna
Ta je tako resen kandidat za nastop na svetovnem prvenstvu v Turčiji, ki se začne konec avgusta. “V vsakem primeru verjamem, da bomo sestavili zelo močno ekipo. Ne glede na odpovedi. Osebno povsem razumem odločitev Erazma Lorbka. Tu in tam si je treba vzeti odmor. Ne moreš odigrati nekaj sezon brez pravega počitka,” je povedal Bečirović.

Igra še v končnici
Slovenski branilec trenutno sicer igra v končnici italijanskega prvenstva, njegov AJ Milano pa bo prvo polfinalno tekmo proti ekipi Pepsi Caserta odigral v torek. V rednem delu sezone, v Milano se je iz Uniona Olimpije preselil sredi januarja, je Bečirović v povprečju dosegal 6,1 točke, 2,1 skoka in 3,4 podaje na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.