Šport > Košarka
38 ogledov

Še en zvezdnik brez EP: Gallinari huje poškodovan

Gallinari Denver Nuggets Dallas Mavericks NBA poškodba koleno EPA
V radijskem intervjuju za Radio24 je italijanski zvezdnik Danilo Gallinari zatrdil, da svoji reprezentanci ne bo mogel pomagati na prihajajočem evropskem prvenstvu, ki ga bo prvič v samostojni zgodovini gostila Slovenija. Gallinari se je huje poškodoval na tekmi med Denver Nuggets in Dallas Mavericks.

Danilo Gallinari, član Denver Nuggets, bo po poškodbi kolenskih vezi v naslednjih dneh odšel na operacijo, huda poškodba na tekmi lige NBA z Dallas Mavericks pa bo "Il Galla" oddaljila tudi od nastopa na Eurobasketu 2013, kjer bo Italija skupinski del v Kopru igrala proti Turčiji, Grčiji, Rusiji, Finski in Švedski.

"Nemogoče je, da bi igral na Eurobasketu septembra. Poleti bom delal na kolenu in upam, da bom pripravljen za začetek naslednje sezone," je vse upe italijanskih navijačev po morebitnem čudežnem povratku za Radio24 pogasil Gallinari. "Bom pa blizu selektorju (Simoneju) Pianigianiju in soigralcem. Po poškodbi sem se pogovarjal z vsemi, in če bom lahko, bi v Sloveniji z veseljem navijal za našo ekipo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.