Šport > Košarka
0 ogledov

Sedma zaporedna zmaga Miamija

Cole James LeBron Miami Heat Boston Celtics NBA Reuters
Najuspešnejša ekipa košarkarske lige NBA Miami Heat je v noči na sredo doma s 120:108 premagala Sacramento Kings in niz zmag podaljšala na sedem.

Dwyane Wade je dosegel 30 točk in k temu dodal še deset podaj, medtem ko sta Mario Chalmers in Chris Bosh h končnemu izkupičku vročice prispevala še vsak po 20 točk. Sacramento je izgubil šestič zapored.

Portland Trail Blazers so visoko, s kar 137:97, premagali San Antonio Spurs in tako očitno kaznovali odločitev gostujočega trenerja Gregga Popovicha, ki se je odločil, da bo na klopi odpočil Tima Duncana in Tonyja Parkerja. LaMarcus Aldridge je zbral 21 točk, Jamal Crawford pa 20. Gostitelji so na tekmi vodili tudi že za 48 točk, a so člani prve peterke v zadnji četrtini dobili zaslužen počitek. V dresu San Antonia je bil s 24 točkami in desetimi skoki najboljši Kawhi Leonard.

Memphis je doma z 89:76 premagal vodilno ekipo atlantske divizije Philadelphio, Marc Gasol je dosegel 15 točk in 14 skokov, Rudy Gay je za domače prispeval 14 točk. Philadelphia je izgubila četrto tekmo zapored, Jrue Holiday je zbral 22 točk, a v zadnji četrtini nobene.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.