Šport > Košarka
24 ogledov

Šešok: "Naj vrne denar"

sesok_main_bobo Žurnal24 main
Marijan Kraljević je bil direktor košarkarske reprezentance, kaže pa, da to ne bo več, saj mu nadaljnjega sodelovanja ni nihče ponudil.

"Žalosten sem, ker menim, da bi morala iti ta zgodba naprej, saj je bila uspešna!" je dejal nekdanji košarkar.

Moti ga odnos
Kraljević je za kosarka.si tudi dejal: "Delali smo zastonj, prejeli smo le nadomestila in po koncu EP nagrado 1.600 evrov. Že maja sem od vodstva Košarkarske zveze Slovenije (KZS) zahteval 24 tisoč evrov neto za strokovni štab. Tega niso odobrili. Kasneje smo prejeli 20 tisoč evrov bruto. Z Juretom Zdovcem sva se na koncu odločila, da ta denar odstopiva preostali četverici v štabu, sama pa sva delala zastonj. Nismo zahtevali veliko, predvsem pa smo hoteli korekten in spoštljiv odnos. Denar je bil sekundarnega pomena! Zaslužili smo si, da nas pokličejo."

To preprosto ni res
Predsednik KZS Dušan Šešok je na Kraljevićeve trditve odvrnil: "Če sem razumel njegove izjave, se je pritoževal nad tem, da je delal brezplačno. To vsekakor ni res, zato pričakujem, da bo vrnil denar, ki si ga je prislužil z delom na KZS. Ali to ali pa naj medijem pove, da ni delal brezplačno. Enako velja tudi za Jureta Zdovca." Prvi mož košarkarske zveze je še dejal: "Z njim in Zdovcem smo se dogovorili za sodelovanje, na samem začetku je bil tudi določen finančni okvir tega sodelovanja. Ker so gospodje na te finančne pogoje pristali, menim, da so se z njimi strinjali. Po končani akciji se takšnih reči ne komentira. Enako bi bilo, če bi se vi dogovorili za neko plačo, potem pa bi razlagali, da ste dobili premalo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.