Šport > Košarka
43 ogledov

Shaq in Pippen v vojni besed

chicago bulls 1995/1996 jordan pippen rodman kukoč harper Profimedias
Nekdanja zvezdnika košarkarske lige NBA, Shaquille O'Neal in Scottie Pippen, sta se zapletla v polemiko na družabnem omrežju Instagram.

Shaquille O'Neal je v svoji karieri igral za šest klubov iz najmočnejše košarkarske lige na svetu, največje uspehe pa je zabeležil v dresu Los Angeles Lakers, v katerem je osvojil tri zaporedne šampionske prstane.

Upokojeni zvezdnik je nedavno na svojem profilu družabnega omrežja Instagram objavil fotografijo All-Star zasedbe iz mesta angelov v postavi Magic Johnson, Kobe Bryant, Elgin Baylor, Shaquille O'Neal in Kareem Abdul-Jabbar ter zapisal, da bi najboljšo ekipo vseh časov (Chicago Bulls v sezoni 1995/1996, op. a.) premagali za 50 točk.

Kmalu se je oglasil nekdanji zvezdnik Chicaga Scottie Pippen, ki je bil poleg Michaela Jordana najzaslužnejši za dvojni hat-trick (1991-1993, 1996-1998) bikov iz vetrovnega mesta. ''Žal mi je, Shaq, ne zapadaj v hipotetične scenarije. Vem samo to, da smo osvojili šest naslovov, dvakrat toliko, kot si jih ti osvojil v Los Angelesu,'' je fotografiji, na kateri pozira ob najboljšemu košarkarju vseh časov, pripisal Pippen.

S tem je Shaqu očitno stopil na živec, saj mu je nekdanji center odgovoril z isto fotografijo, le da je njegovo glavo zamenjal z Jordanovo. ''Tudi jaz ne verjamem v hipotetične scenarije, a videl sem večino final, šlo ti je dobro, a tale fant je opravil večino dela. Steve Kerr in Ron Harper imata več zaslug kot ti,'' je odgovoril Shaq in namignil, da je Pippen odigral le vlogo pomočnika.

Nekdanji košarkar Chicaga se ni dal. ''Ko že govorimo o pomočnikih. Če me spomin ne vara, bi tudi ti vedel marsikaj o tem,'' je zapisal Pippen in dodal fotografije zvezdnikov, s katerimi je v svoji karieri igral O'Neal - Anfernee Hardaway v Orlandu, Kobe Bryant v Los Angelesu, Dwayne Wade v Miamiju, Steve Nash v Phoenixu in LeBron James v Clevelandu.

 

We would beat em by fifty "what you think". Let me know and don't hold back

A photo posted by DR. SHAQUILLE O'NEAL Ed.D. (@shaq) on Jul 19, 2015 at 5:29pm PDT

 

Speaking of being a sidekick... if I recall correctly you know a thing or two about that as well. @shaq

A photo posted by Scottie Pippen (@scottiepippen) on Jul 20, 2015 at 5:58pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.