Šport > Košarka
16 ogledov

Shaq pri prostih metih komaj ugnal voditeljico

O'Neal Kristen Ledlow ESPN prosti meti izziv Youtube
Ponos nekdanjega košarkarja Shaquilla O'Neala je bil na kocki. Simpatična voditeljica Kristen Ledlow ga je v studiu televizije ESPN izzvala na dvoboj v prostih metih.

Ti so bili v karieri Shaquilla O'Neala ena njegovih redkih šibkih točk, nekdanji član Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Miami Heat, Phoenix Suns in Boston Celtics ter štirikratni prvak lige NBA pa je dokazal, da "občutka" še ni izgubil.

Podprt s strani sovoditeljev Charlesa Barkleyja in Kennyja Smitha se je v izvajanju prostih metov pomeril z voditeljico Kristen Ledlow. Ledlowovi so tekmovalni nekdanji košarkarji skorajda prepovedali, da si obuje športne copate, nato pa ji po prvem zadetem prostem metu uspešno jemali zbranost.

O'Neal je po slabem začetku zadel odločilni četrti met in noro slavil. "Nihče nas ne premaga na tem igrišču! Ženske, otroci, nihče!" so se drli nekdanji košarkarji, Ledlowova pa je morala priznati poraz proti ameriškemu velikanu. Ostala je tudi brez njegovega leopardjega pasu, ki naj bi bil nagrada za njen morebitni uspeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.