Šport > Košarka
16 ogledov

Shaq vs. ?!

Shaq vedno rad poskrbi za zabavo. Žurnal24 main
Shaquille O'Neal bo v naslednjih tednih snemal televizijsko serijo, v kateri se bo pomeril proti različnim najboljšim ameriškim športnikom v njihovih primarnih športih.

Največji zabavljač v ligi NBA Shaquille O'Neal bo v naslednjih tednih začel snemanje nove ACB-filmske serije, v kateri se bo pomeril z najboljšimi športniki v Ameriki, a ne v košarki, temveč v njihovih primarnih športih!

Serija, ki bo poimenovana "Shaq Vs.", se bo na ameriških zaslonih začela predvajati 18. avgusta. V prvi epizodi se bo popularni Shaq pomeril s podajalcem ameriškega nogometa Benom Roethilsbergerjem, ki nastopa za NFL-ekipo Pittsburg Steelers.

 
 

"Bahanje je vedno boljše od denarne nagrade."

Shaquille O'Neal

 
Naslednje kar uro trajajoče epizode bodo predstavile Shaqove plavalne sposobnosti, saj se bo med drugim pomeril z ameriškim olimpijcem Michaelom Phelpsom, boksarske, saj bo boksal z legendarnim Oscarjem De La Hoyo, bejzbolske, saj bo odbijal proti odbijalcu Albertu Pujolsu, in teniške, saj bo igral proti ženski teniški zvezdi Sereni Williams.

Shaq je za USA Today povedal, da je prišel na idejo, ko je premišljeval, kako bi začel individualne priprave za novo NBA-sezono, ki jo bo začel pri Cleveland Cavaliers. Moštvo lige NBA je dalo potrdilo, da se 37-letni igralec lahko udeleži tekmovanja in snemanja nove serije.

"Bahanje je vedno boljše od denarne nagrade,“ je za konec odgovoril popularni Shaq na vprašanje novinarja USA Today, kakšna bo nagrada za zmagovalca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.