Šport > Košarka
5932 ogledov

Škandal v Albaniji, za tole bi moral v zapor

Print Screen
Albanska košarkarska zveza je igralcu zaradi fizičnega napada na sodnika izrekla dosmrtno prepoved.

V Albaniji se je zgodil hud incident, ki nikakor ne sodi na športne prireditve. Bruno Daliu, košarkar kluba KK Tirana, je med tekmo fizično napadel sodnika, ker se ni strinjal z njegovo odločitvijo.

34-letni Albanec je sodniku najprej namenil nekaj sočnih besed, pri tem pa ga je že miril eden od soigralcev, ki je očitno vedel, da je Daliu vroče krvi, vendar incidenta, ki je sledil, vseeno ni mogel prerečiti.

Proti delivcu pravice, ki tako silovitega napada ni pričakoval, je najprej poletel desni, nato še levi kroše. Ostali igralci so poskušali umiriti situacijo, a je Daliu sodnika uspel zbiti na tla in še nadaljeval z brcami.

Zaradi fizičnega napada si je že prislužil doživljenjsko prepoved igranja košarke. Po poročanju 24sata.hr je bil košarkar, ki je zbral tudi tri reprezentančne nastope, po tekmi aretiran, grozi pa mu celo zaporna kazen.

 

Komentarjev 2
  • summitrm 10:14 29.november 2019.

    Goveda slovenska... Kaj imas ti proti albancem, kdo ti je kriv da ne delas otroke in da si rad sam doma mas rajsi fantje kot ženske... To je evropa podpiramo geje 100 na uro, tam doli pa delajo otroke mi jih ne...

  • perhan63 20:04 28.november 2019.

    goveda albanska