Šport > Košarka
1 ogledov

Slokar v Sieni

Uroš Slokar v Španiji igra zelo dobro. (Foto: KZS) Žurnal24 main
Uroš Slokar se po odhodu iz Uniona Olimpije spet vrača v Italijo h košarkarjem Siene. To bo njegov četrti italijanski klub, hkrati pa bo nadaljeval sezono v Evroligi.

Uroš Slokar nam je včeraj potrdil, da je dobil ugodno ponudbo iz Italije, ki je ne more zavrniti, danes pa je že znano, da bo njegov klub evroligaš in najmočnejši klub naših zahodnih sosedov v zadnjih letih Montepaschi Siena. Po pisanju uradne spletne strani kluba naj bi Slokar zvestobo novemu klubu obljubil do konca sezone, zamenjal pa bo poškodovanega Kšištofa Lavrinoviča.

Union Olimpija
se je s Slokarjem razšla na igralčevo pobudo in s sporazumno prekinitvijo pogodbe, ki igralcu omogoča takojšnje nadaljevanje kariere drugod, klubu pa ne predstavlja stroškov. "Žal mi je, da se je moja sezona v Olimpiji morala končati na tak način. Želel sem si ostati, a sem ravno v tem času dobil ugodno ponudbo iz tujine, ki je v trenutnem finančnem položaju Olimpije ne morem zavrniti, zato sem se odločil za to potezo. Z Olimpijo smo se na koncu razšli sporazumno, korektno in brez zamer," je dejal Slokar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.