Šport > Košarka
7 ogledov

Slovenca igrala in izgubila

LeBron James na tekmi proti Phoenixu Reuters
Goran Dragić pričakovano dobiva veliko priložnosti v dresu Phoenixa, tokrat pa je večja minutaža pripadla tudi Benu Udrihu.

Slovenska predstavnika v košarkarski Ligi NBA sta ponoči sicer igrala solidno, a sta njuni ekipi vseeno morali priznati premoč. Dragićev Phoenix je izgubil proti Miamiju z 92:107, New York Knicks kjer igra Beno Udrih, pa proti Portlandu z 91:102.

Goran Dragić je proti Miamiju odigral 39 minut in v tem času zbarl 14 točk, devet asistenc in osem skokov. Sunsi proti aktualnim prvakom niso imeli pravih možnosti, saj so bili najboljši igralci Miamija zelo razpoloženi. LeBron James je namreč dosegel 35 točk, Dwayne Wade pa 21

Trener Phoenixa Jeff Hornacek je navedel nekaj razlogov za poraz: "Nekaj časa smo se precej dobro upirali, vendar smo zapravili preveliko odprtih metov; žoga ni hotela v koš. Očitno se je poznala utrujenost, kajti igrali smo že tretjič v zadnjih štirih dneh. Da bi premagali tako kakovostno moštvo, bi se morali pokazati v veliko lepši luči."

Beno Udrih je tokrat srečanje proti Portandu začel v prvi peterki in igral skupno 31 minut. Minutažo je solidno izkoristil, saj je dosegel 13 točk ob metu 5:7, ob tem pa imel po pet skokov in asistenc. Poraza New Yorka ni mogel preprečiti ni razigrani Carmelo Anthony, ki je blestel s 34 točkami in 15 skoki.

Liga NBA, izidi:

Charlotte Bobcats : Boston Celtics 86:96
Indiana Pacers : Minnesota Timberwolves 98:84
Detroit Pistons : Milwaukee Bucks 113:94
Miami Heat : Phoenix Suns 107:92
Memphis Grizzlies : Houston Rockets 86:93
Dallas Mavericks : Denver Nuggets 96:110
San Antonio Spurs : New Orleans Pelicans 112:93
Utah Jazz : Chicago Bulls 89:83 Portland Trail Blazers : New York Knicks 102:91
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.