Šport > Košarka
1236 ogledov

Slovenski košarkar ostal brez kluba

Aleksej Nikolić
Neuradno velja, da naj bi okrepil Petro Olimpijo.

Nemški košarkarski klub Brose Bamberg bo za novo sezono dodobra premešal kadrovsko zasedbo. Med peterico, ki zapuščajo klub, je tudi slovenski reprezentant Aleksej Nikolić, ki ga nekatere spletne strani v Nemčiji povezujejo z odhodom v Ljubljano k Petrol Olimpiji.

Med nosilci igre klub zapuščata Dorell Wright in Leon Radošević, ob Nikoliću pa odhajata še Dejan Musli in mladi Tibor Taras. Wrightu, najboljšemu strelcu ekipe, in centru Musliju sta se pogodbi iztekli, za Radoševića, zanj naj bi se zanimal münchenski Bayern, pa naj bi klub dobil odškodnino. Nikolić in Taras pa odhajata na podlagi drugih klavzul v pogodbi, še poročajo nemški mediji.

V Bambergu poudarjajo, da morajo zgraditi novo ekipo, saj z doseženim v zadnjih letih, ko so trikrat izpadli v polfinalu nemškega prvenstva, niso zadovoljni. Med drugim naj bi prišel tudi nov trener, mediji pa pri tem omenjajo Latvijca Ainarsa Bagatskisa.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.