Šport > Košarka
8 ogledov

Smodiš: Igranje v CSKA je vrhunec kariere

1/2
Žurnal24 main
Rusko moštvo CSKA je sestavljeno iz samih zvezdnikov. Pomembno mesto med njimi ima tudi slovenski reprezentant Matjaž Smodiš, ki bo na sredini tekmi Evrolige proti Olimpiji v središču pozornosti.

Sedemindvajsetletni in 205 cm visoki Matjaž Smodiš verjetno igra najboljšo košarko v svoji karieri. Po novomeški Krki , kjer je preživel šest sezon, in bolonjskih Virtusu ter Fortitudu je CSKA četrti klub v njegovi karieri. "Lahko rečem, da je igranje v CSKA za zdaj vrhunec moje kariere. V Moskvi mi nič ne manjka," je dejal Smodiš, ki ga pogodba z ruskim prvakom veže še do konca sezone. Ga bo pot nato vodila v ligo NBA? "O ligi NBA nikoli nisem razmišljal, saj ni bilo nobene ponudbe. Če pa bi ponudba prišla, bi razmislil o odhodu čez lužo." Kaj dolenjski Rocky meni o nocojšnji tekmi s slovenskimi podprvaki, trenerju Ettoreju Messini , igranju v reprezentanci in še marsičem, si oglejte v videoprispevku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.