Šport > Košarka
18 ogledov

Smodiš: "Počutim se odlično!"

Matjaž Smodiš se je na treningu že pridružil soigralcem v CSKA. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
"Zaključek vseh zdravnikov je, da je v mojem primeru aritmija srca nenevarna in se lahko brez težav priključim soigralcem," je sporočil slovenski reprezentant in član CSKA Matjaž Smodiš.

Prejšnji teden je kar nekaj strahu tako pri Matjažu Smodišu kot pri spremljevalcih slovenske košarke in CSKA porodila novica, da ima Novomeščan aritmijo srca. Desetdnevni počitek in vnovični pregledi so potrdili, da razlogov za paniko ni. Smodiš je namreč v sredo zvečer že treniral z moštvom!

"Po vseh pregledih in konzultacijah s specialisti smo prišli zadevi do dna. Zaključek vseh zdravnikov je, da je v mojem primeru aritmija srca nenevarna in se lahko brez težav priključim soigralcem. Nocoj (sreda, op. a). sem že opravil prvi trening z ekipo in novim trenerjem Kazlauskasom. Počutje je odlično! Obenem bi se rad zahvalil vsem za podporo in spodbudne besede," je zapisal na svoji spletni strani. Kot je omenil – CSKA vadi že tretji trener v sezoni. To je prekaljeni Litovec Jonas Kazlauskas. V njegovem trenerskem spričevalu piše, da je bil trener Žalgirisa, Olympiacosa in Lietuvos Rytasa ter selektor Litve (3. mesto na OI v Sydneyu), Grčije (3. mesto na EP na Poljskem) in Kitajske.  Z ruskimi prvaki je podpisal pogodbo do konca sezone 2012/13.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.