Šport > Košarka
19 ogledov

Smodiš spet pri Krki: toda v kakšni vlogi?

Helios Domžale - Cedevita ABA
Novomeška Krka je za petek sklicala novinarsko konferenco in sprožila plaz ugibanj o tem, da se v svoj nekdanji klub vrača Matjaž Smodiš. Bivši reprezentant Slovenije bo namreč spregovoril poleg predsednika kluba Braneta Kastelca in glavnega trenerja Aleksandra Sekulića.

Matjaž Smodiš si je sicer v živo ogledal zadnjo tekmo Krke v ligi ABA, kjer so Novomeščani v tesni končnici premagali Union Olimpijo. Iz novomeškega kluba so v sredo sporočili, da bo na petkovi novinarski konferenci poleg predsednika Braneta Kastelca in trenerja Aleksandra Sekulića prisoten tudi nekdanji slovenski reprezentant.

Dodatnih pojasnil v klubu ne dajejo. Smodiš je po tekmi v dvorani Leona Štuklja v pogovoru za Šport TV izrazil razočaranje nad dejstvom, da je Novo mesto izpadlo iz bitke za organizacijo tekem Eurobasketa, ki bo v Sloveniji na sporedu naslednje leto.

"Šlo je za vrhunsko oziroma idealno priložnost, da bi Novo mesto dobilo pravo športno dvorano, a je nismo izkoristili. V bližnji prihodnosti take priložnosti ne bo več," je bil kritičen Smodiš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.