Šport > Košarka
7 ogledov

Sorrentin končal kariero

T.J. Sorrentine na ramenih navijačev po lanski uvrstitvi Krke v Jadransko ligo. Žurnal24 main
26-letni Američan T.J. Sorrentin, član slovenskega košarkarskega prvoligaša Krka, je moral zaradi poškodbe kolenskih vezi predčasno končati igralsko kariero.

Slovenski košarkarski prvoligaš Krka je ostal brez 26-letnega T.J.-ja Sorrentina. Američan je namreč moral zaradi poškodbe kolenskih vezi končati igralsko kariero. Sorrentine se je poškodoval na zadnji tekmi minule sezone proti Heliosu.

Sprva je sicer kazalo, da se bo po operaciji in rehabilitaciji v ZDA sredi sezone lahko vrnil, vendar se je zaradi slabih izkušenj z operacijami in rehabilitacijami odločil, da bo raje športne copate obesil na klin. Sorrentine se je zdaj odločil za trenersko kariero, saj je sprejel vlogo pomočnika trenerja na Univerzi Brown na Rhode Islandu. "V Košarkarskem klubu Krka obžalujemo, da v prihodnje ne bomo mogli sodelovati s Sorrentinom, saj je bil priljubljen košarkar, ki je veliko prispeval, da se je Krka vrnila v ligo NLB ABA. Hkrati mu želimo uspešno okrevanje in veliko sreče in uspehov na novi trenerski poti," so še sporočili iz KK Krka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.