Šport > Košarka
18 ogledov

Spet se piše o Dragiću

dragic_epa_phoenix_03 Žurnal24 main
Dragić, Dudley in Amundson so najbolj zaslužni, da so košarkarji Phoenixa pred domačimi navijači proti Dallasu v zadnji četrtini priredili preobrat za končno zmago s 112:106.

Košarkarji Phoenixa so v zadnjo četrtino vstopili s šestimi točkami zaostanka. Takrat je na parketu zablestela rezerva trojka Sonc, v kateri je bil tudi Goran Dragić, ter zadnjo četrtino dobila z 28:14 in zaostanek pretvorila v končno zmago z 112:106.

"To je bilo kul," je po zmagi dejal eden od treh junakov Louis Amoudson, ki je tekmo končal s 13 točkami in svojega trenerja Alvina Gentryja prisilil, da v zadnji četrtini na klopi pusti sicer prvega strelca Sonc Amara Stoudemira, ki je dosegel 22 točk. "To se je zgodilo prvič v moji karieri, da bi odločitev spremljal s klopi," je dejal Stoudemire in dodal, da je bil občutek vseeno dober, saj so soigralci blesteli. Dragić je igral 16 minut, v statistiko pa vpisal 14 točk, skok in dve podaji. Steve Nash je 19 točkam dodal 11 podaj, pri poražencih pa je bil strelsko najbolj razpoložen Jason Terry, ki je zbral 21 točk. Dallas je izgubil šele četrtič v zadnjih 21 tekmah, ko je dosegel vsaj 100 točk.

NBA
New York Knicks : Toronto Raptors 104:106
Orlando Magic
: Boston Celtics 96:94
Phoenix Suns
: Dallas Mavericks 112:106

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.