Šport > Košarka
2 ogledov

Spet zamude pri izplačilih

Stare težave v zmajevem gnezdu, a večjega negodovanja še ni. (Foto: Boštjan Taco Žurnal24 main
V slovenskem evroligašu imajo znova finančne težave. Po zmagi nad Cibono je Sani Bečirović razkril, da pri Unionu Olimpiji spet nekoliko škriplje na poslovnem področju.

"Trdno verjamem v besede, ki so mi jih dali vodilni v klubu. Upam, da bo Olimpija čim prej lahko normalno funkcionirala. Sam se vidim tu do konca sezone, razen v primeru velikih finančnih težav. O tem ne želim razmišljati," je po uspehu nad prav tako precej obubožano Cibono dejal slovenski reprezentant Sani Bečirović.

Da imajo v klubu Union Olimpija glede izplačil kar nekaj težav, so potrdili tudi nekateri drugi igralci ljubljanskega prvega moštva, a naj bi bilo v garderobi zaradi tega precej mirneje kot v prejšnjih sezonah. Košarkarji naj bi bili osredotočeni le na treninge in tekme, a verjetno tako ne bo šlo v nedogled.
"Nekaj resnice je v tem. Prihaja do zamude pri izplačilih. Uprava se zelo trudi. Pogovarjamo se z novimi pokrovitelji, odgovore pa pričakujemo naslednji teden," je za MMC včeraj dejal direktor ljubljanskega kluba Igor Dolenc.

Union Olimpijo sicer že v sredo čaka nova tekma v evroligaški konkurenci. Gostovala bo pri Maroussiju. "Če hočemo še naprej upati na uvrstitev v drugi del, moramo zmagati v Atenah. Upam, da bomo končno eno gostovanje odigrali čvrsto in agresivno v obrambi," je pred odhodom v Grčijo dejal trener Jure Zdovc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.