Šport > Košarka
48 ogledov

Spoelstra: Zoran je garač

zoran dragić miami Profimedias
Zoran Dragić bo kariero nadaljeval v razvojnem programu lige NBAD, kjer bo igral za ekipo Sioux Falls. ''Ali bo dobil priložnost na igrišču, bo pokazal čas,'' je dejal trener Miami Heat Erik Spoelstra.

Zoran Dragić bo svoje košarkarsko znanje v prihodnjih mesecih pilil v dresu razvojne ekipe Sioux Falls, se je odločilo vodstvo Miami Heat.

''Uvrstili ga bomo v naš razvojni program,'' je odločitev komentiral Erik Spoelstra. ''On je garač. Mi smo ga poiskali. Ali bo dobil priložnost na igrišču, bo pokazal čas. Poskusili ga bomo čim hitreje dobro spoznati,'' je dodal trener Miamija.
O odhodu slovenskega košarkarja je v svoji spletni rubriki spregovoril tudi novinar časnika Sun-Sentinel Ira Winderman, ki je odgovarjal na vprašanja navijačev Miami Heat.

Kako dober je mali Dragić? Ali je Zoran branilec, ki lahko pusti svoj pečat, ali gre za igralca, ki bo grel klop in ne bo videl minutaže?
Očitno ga pri Soncih niso videli kot igralca, ki je nared za igro. Dvomim, da se bo Spoelstra izneveril rotaciji Dwayna Wada, Gorana Dragića, Maria Chalmersa in verjetno Shabazza Napierja, ki je naslednji v vrsti. Čeprav Zoran odhaja v D-ligo, se v ekipi ne bo sprostilo prazno mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.