Šport > Košarka
8 ogledov

Spursi štiri tedne brez Parkerja

Tim Duncan (na sliki levo) in drugi košarkarji Spursov bodo morali štiri tedne i Žurnal24 main
Košarkar moštva San Antonio Spurs Tony Parker bo moral počivati vsaj štiri tedne, saj si je na tekmi proti Miamiju poškodoval levi gleženj. Nove težave za ostroge.
 

Preberite še ...

Atlanta in Lakersi ostajajo neporaženi

Francoski košarkarski zvezdnik Tony Parker, ki igra za lanske prvake severnoameriške poklicne košarkarske lige NBA San Antonio Spurs, bo štiri tedne odsoten s parketa. Razlog za počitek je poškodba levega gležnja, ki jo je staknil na nedavni tekmi proti Miami Heat. Francoz na začasnem delu v ZDA je imel precejšnjo smolo. To sem mu je zgodilo zgolj dva dneva po rekordnem dosežku kariere s 55 točkami, ki jih je vknjižil v dvoboju z moštvom Minnesota Timberwolves.

Tudi magnetna resonanca je potrdila poškodbo, 26-letni zvezdnik pa je tako moral denimo spremljati nedeljski trening s klopi, z gležnjem, zavitim v mavec, in z berglami. Poškodba izvrstnega košarkarja je dodatna težava moštva Spurs, ki je s štirimi porazi (in le eno zmago) začelo sezono najslabše v zadnjih 12 letih. Težavo predstavlja tudi odsotnost Argentinca Manuja Ginobilija, ki okreva po operaciji gležnja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.